Pages

Monday, November 26, 2012

Keputusan Pertandingan Catur Karnival Sukan Untuk Semua 2012

Hebat dan meriah !!! Pertandingan catur ini telah mendapat sambutan yang begitu luar biasa sekali dengan penyertaan seramai 280 orang yang meliputi pelbagai peringkat umur, sekaligus mencatatkan rekod baru bagi jumlah peserta paling ramai untuk kejohanan catur terbuka (satu kategori) di Malaysia, memecahkan rekod Kejohanan Catur Amatur StoneMaster yang diadakan pada bulan September lepas ! Tahniah dan syabas !

Cerdik Catur Enterprise kini terbukti sebagai organisasi catur PALING CEMERLANG dan PALING AKTIF dan PALING BERJAYA di Malaysia dari segi jumlah sambutan penyertaan peserta di mana semua 8 kejohanan catur terbuka tahun ini yang melibatkan Cerdik Catur Enterprise dari segi kendalian/promosi catat penyertaan atas 100 peserta dan juga mencatatkan rekod luar biasa di mana 4 kejohanan catur terbuka berturut-turut catat penyertaan melebihi 200 peserta. 

Rekod juga tercipta apabila gadis cilik yang baru berusia 11 tahun, Puteri Munajjah Az-Zahraa binti Azhar telah muncul juara di dalam pertandingan catur ini dengan mendapat mata penuh (8/8) dan membawa pulang hadiah wang tunai RM 500 beserta piala iringan dan medal.

Berikut adalah nama-nama pemenang hadiah di kejohanan tersebut.


Sila rujuk www.stonemaster.info (KLIK SINI) bagi mengetahui keputusan penuh Pertandingan Catur Karnival Sukan Untuk Semua yang telah diadakan pada hari Ahad (25/11/12) di Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor, Seksyen 7 Shah Alam. Acara tersebut dianjurkan oleh Jawatankuasa Tetap Adat Resam Melayu, Belia dan Sukan Selangor dan dikendalikan bersama oleh Cerdik Catur Enterprise.
Post a Comment
Related Posts with Thumbnails